Перейти до головного змісту

Крок за кроком

Купівля

Як оцінити свіжість морепродуктів »
Як оцінити свіжість морепродуктів

Жодної секретної формули щодо цього немає. Якість деяких морепродуктів, здобутих десять днів тому, може нічим не відрізнятися від продуктів, які витягли з води набагато пізніше. Деякі види морепродуктів зберігаються довше інших. Може бути безліч параметрів, які впливають на загальний рівень якост...

Розбирання риби

Види нарізки сьомги »
Види нарізки сьомги

Дізнайтеся, як правильно використовувати різні види нарізки сьомги.

Види розбирання оселедця »
Види розбирання оселедця, Фотограф: Yvonne Holth

Опис видів розбирання оселедця

Обробка

Філетування оселедця »
Filetering av sild

Якщо Ви купили свіжого оселедця, не пропустіть можливості приготувати по-справжньому смачну страву. Філетуйте оселедця та щільно його упакуйте до того часу, коли він знадобиться. Заморожувати можна і свіжого оселедця.

Філетування сьомги »
Філетування сьомги, Фотограф: Tom Haga

Існує кілька способів підготовки філе. Нижче показаний простий спосіб на прикладі норвезького гольця. Цей самий спосіб застосований для сьомги і форелі, оскільки за структурою ці риби ідентичні.

Приготування

Поради з приготування сьомги »
Поради з приготування сьомги

Кращі поради з приготування різних видів нарізки сьомги.

Вчимося маринувати норвезький оселедець »
Вчимося маринувати норвезький оселедець

У Норвегії маринований оселедець, приготована за різними рецептами, є традиційним повсякденним блюдом. Вона також добре підходить для шведського столу в готелі, і в якості закуски вдома або в ресторані. Маринування дозволяє зберегти поживну цінність оселедця.

Види маринованого оселедця »
Види маринованого оселедця

Дізнайтеся як прикрасити ваш стіл смачними стравами з маринованого оселедця.

Зберігання