Перейти до головного змісту

Філетування оселедця

Якщо Ви купили свіжого оселедця, не пропустіть можливості приготувати по-справжньому смачну страву. Філетуйте оселедця та щільно його упакуйте до того часу, коли він знадобиться. Заморожувати можна і свіжого оселедця.

Filetering av sild


  • Rens og rengjør

    Підготовка риби

    Очистіть оселедця від луски. Видаліть нутрощі та відріжте голову. Вимийте оселедець в холодній воді та обсушіть за допомогою кухонного рушника.

  • Fjern Bein

    Видалення кісток (перший етап)

    Передусім, розріжте оселедця по черевцю з обох боків хребта.

  • Fjern Bein

    Видалення кісток (другий етап)

    Видаліть кістки хребта.

  • Clean-cut herring fillet

    Чистова обробка філе

    Оброблене таким способом філе отримало назву "філе метелика".