Перейти до головного змісту

Старт нової осінньої кампанії

Старт нової осінньої кампанії

Нову осінню кампанію Норвезький комітет з риби почав з майстер-класу для українських журналістів кулінарних та жіночих онлайн видань.

 Майстер-клас з приготування страв з норвезької сьомги пройшов в новому київському рибному магазині Egersund Seafood. Шеф-кухар закладу Евген Лазерсон представив гостям цікаві та легкі страви з норвезької сьомги:

  • Нагетси з норвезької сьомги та овочів
  • Норвезька сьомга з картопляними чіпсами, брюсельською капустою та гірчицею
  • Салат з копченої норвезької сьомги з рисом та овочами

Під час захопливого кулінарного уроку шеф-кухар показав як правильно обробляти сьомгу на філе, поділився актуальними рекомендаціями з приготування риби і навіть розкрив кілька фірмових секретів.

Кулінарний майстер-клас прошов в невимушеній та легкій атмосфері. Шеф-кухар та представники норвезького комітету з питань риби продемонстрували гостям розмаїття страв із риби, розповіли про користь та вирощування й виробництво сьомги в Норвегії.