Перейти до головного змісту

Азіатська рибна запіканка

Азіатська рибна запіканка, Фотограф: Studio Dreyer-Hensley
  • 
4

    4 порції

  • 20-40 хв

  • трудність

    середня складність

Фотограф: Studio Dreyer-Hensley

Філе норвезької сьомги, запечене e духовій шафі, з пряною сумішшю з часнику, імбиру, кокосового молока та чилі — це незабутнє поєднання смаків.

Інгредієнти

-
+

500 г  філе норвезької сьомги
2   моркви
1   кабачок
1 гілочка(и)  свіжого коріандру

Соус

1 зубчик  часник(у)
1 ч. л.  свіжого імбиру
1 упаковка(и)  кокосового молока
2 ст. л.  пасти каррі
1 дл.  води
1   рибний бульйонний кубик
0,25 ч. л.  пасти чилі

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Кабачок та моркву нарізати тонкими смужками.
  • Подрібнити часник і натерти на терці свіжий імбир.
  • У воду додати бульйонний кубик і витримати на вогні хвилини 2—3. Додати часник, імбир, кокосове молоко, пасту чилі і карі, і все ретельно перемішати.
  • У форму для запікання викласти овочі і залити соусом.
  • Філе сьомги нарізати порційними шматочками і покласти у форму з овочами та соусом.
  • Помістити в розігріту до 200 °С духовку на 20 хвилин.
  • Подавати з рисом і свіжим коріандром.