Перейти до головного змісту

Бургер із норвезької сьомги

Бургер із норвезької сьомги
  • 
4

    4 порції

  • 20-40 хв

  • трудность

    легко

Фотограф: Kim Holthe

Ситна закуска до будь-якого столу: обсмажений фарш з норвезької сьомги на булочці з овочами, зеленню і салатним листом.

Інгредієнти

-
+

400 г  філе норвезької сьомги
50 г  білого хліба
1   яйце(я)/яєць
1 ч. л.  діжонської гірчиці
1 ч. л.  майонезу
50 мл  молока
4   булочки для гамбургерів
50 г  рослинного масла
1   помідор
1   огурець
   листя свіжого салату
   свіжа зелень

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Хліб замочити в молоці та віджати.
  • Філе норвезької сьомги подрібнити у м’ясорубці разом із хлібом, додати яйце, майонез і гірчицю. Перемішати.
  • З фаршу сформувати биточки та обсмажити.
  • Подати на булочці зі скибочками овочів, зеленню і салатним листом.