Перейти до головного змісту

Закуска з маринованого оселедця зі сметаною та яблуками

Закуска з маринованого оселедця зі сметаною та яблуками
  • 
4

    4 порції

  • 20 min

  • трудность

    легко

Фотограф: Studio Dreyer-Hensley

Легка закуска із норвезького оселедця, витриманого в молоці, із соусом з тертого яблука, сметани та прянощів.

Інгредієнти

-
+

7 шт.  філе слабосоленого норвезького оселедця
1 ч. л.  сметани
1 ст. л.  діжонської гірчиці
2 ч. л.  цукру
2 ст. л.  яблучного оцту
1   яблуко
   Сіль та перець

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Філе оселедця промити холодною водою і замочити в молоці. Потім нарізати скибочками.
  • Яблуко натерти на терці і змішати зі сметаною, гірчицею, цукром та оцтом. Приправити сіллю і перцем.
  • У суміш додати оселедця.
  • Подавати закуску у склянках.