Перейти до головного змісту

Канапе з сьомги в японському стилі

Канапе з сьомги в японському стилі
  • 
4

    4 порції

  • 20 min

  • трудность

    легко

Фотограф: Nana Watanabe

Смачні та легкі закуски з норвезької сьомги з ситною та апетитною начинкою, завжи легко та швидко приготувати, коли гості на порозі.

Інгредієнти

-
+

5 скибочка(и)  філе норвезької сьомги
50 г  відвареної картоплі
1/2 ч. л.  майонезу
1/2 ч. л.  васабі
за смаком   кунжуту
5 солоних крекерів  

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Відварити картоплю та розім'яти у пюре, поки вона гаряча 
  • Тонко нарізати філе сьомги
  • Змішати разом майонез, васабі та білий кунжут
  • Помістити начинку на сьомгу, за завернути у рол
  • Помістити готовий рол на солоний крекер
  • Викласти канапе на тарілку та прикрасити зверху зеленню або пророщеною гірчицею