Перейти до головного змісту

Карпаччо з норвезького оселедця із салатом з томатів і базиліка

Карпаччо з норвезького оселедця із салатом з томатів і базиліка
  • 
4

    4 порції

  • Більше 50 хв

  • трудність

    середня складність

Фотограф: Studio Gerstmann - Malinowski

Скибочки норвезького оселедця, приготовані в маринаді з оливкової олії з часником і прикрашені яскравим салатом з томатів і кольорового перцю.

Інгредієнти

-
+

400 г  філе норвезького оселедця

Маринад

4 ст. л.  оливкової олії
4 зубчик(а)  чесноку
1 шт.  перець чилі
0,5 пучок(а)  свіжий базилік
   білий перець
   цукор

Салат

2   помідору(ів)
0,5 пучок(а)  свіжий базилік
5 ч. л.  оливкової олії
4 зубчик(а)  чесноку
1 ст. л.  обсмажених кедрових горіхів
   свіжовичавлений лимонний сік

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Шматки філе оселедця помістити у скляний посуд, залити маринадом і маринувати протягом 12 годин.
  • Потім обережно нарізати філе скибочками у вигляді карпаччо і викласти на тарілку.
  • Для салату томати очистити від шкірки і нарізати скибочками, базилік подрібнити, часник порізати скибочками. З половинки лимона вичавити сік.
  • Змішати разом всі інгредієнти для салату, прикрасивши його дрібними шматочками кольорового солодкого перцю.