Перейти до головного змісту

Копчена норвезька сьомга у коржику з вершковим сиром

Копчена норвезька сьомга у коржику з вершковим сиром
  • 
4

    4 порції

  • 20 min

  • трудность

    легко

Фотограф: Tom Haga

Легка закуска з рулетиків із копченою норвезькою сьомгою, заправленої сумішшю з вершкового сиру, дрібно нарізаної цибулі-різанки та кропу.

Інгредієнти

-
+

30 г  копченої норвезької сьомги
100 г  вершкового сиру
2   коржів тортилья
2 шт.  цибулі-резанца
2 гілочка(и)  кропу
1 ч. л.  свіжовичавлений лимонний сік
   Сіль та перець
   листя свіжого салату

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Цибулю-різанку і кріп дрібно посікти.
  • Вершковий сир змішати з цибулею-різанкою, кропом та лимонним соком.
  • Отриману масу намазують тонким шаром на тортілью, зверху покласти тонкі шматочки копченої сьомги.
  • На бажання можна додати листовий салат.
  • Тортілью згорнути рулетом, а потім порізати на шматочки розміром 2—3 см.
  • Подавати на закуску перед основними стравами.