Перейти до головного змісту

Котлети із норвезької сьомги з овочевим соусом

Котлети із норвезької сьомги з овочевим соусом
  • 
4

    4 порції

  • 20 min

Фотограф: Alain Muriot

Норвезька сьомга-гриль із гарніром з броколі і помідорів чері під ароматним томатно-оливковим соусом.

Інгредієнти

-
+

800 г  свіжої норвезької сьомги
100 мл  оливкової олії
50 г  оливок
2 шт.  помідору(ів)
200 г  помідори черрі
1   капусти броколі
   Сіль та перець

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Сьомгу нарізати на стейки приблизно по 200 г, потім, надрізуючи кожен стейк, надати йому форму котлети. Посолити і поперчити.
  • Соус. Оливки нарізати кружечками-чіпсами, помідори без шкірки і насіння нарізати маленькими кубиками. Оливки та помідори залити оливковою олією і залишити маринуватися.
  • Броколі відварити на пару, коктейльні томати витримувати на сковороді у сильно розігрітій олії, аж поки не лопнуть.
  • Готові котлети з норвезької сьомги смажити на решітці приблизно по 2 хв. з кожного боку.
  • Подавати разом з овочами та соусом.

Порада: соус вийде ароматним, якщо його приготувати напередодні.