Перейти до головного змісту

Крем-суп з норвезької сьомги зі свіжим коріандром

Крем-суп з норвезької сьомги зі свіжим коріандром
  • 
4

    4 порції

  • 20 min

  • трудность

    легко

Фотограф: Aronsen, Marianne

Пряний суп на швидку руку з норвезької сьомги та свіжого коріандру - легка та смачна страва на усі випадки 

Інгредієнти

-
+

300 г  філе норвезької сьомги
2   моркви
2 цибулина(и)  цибулі ріпчастої, очищеної
1 зубчик  часник(у)
1 ч. л.  свіжого імбиру
1 ст. л.  рослинного масла
800 мл  води
2 Кубик(а)  рибного бульйону
100 г  гороху
1 ст. л.  лимонного соку
   кайенский перець
   цедра лайма

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці

Спосіб приготування

  • Нарізати філе сьоимги на довгі невеличкі шматки
  • Почистіть картоплю на поріжте на кубиками
  • Почистіть цибулю шалот та часник
  • Картоплю, часник та цибулю шалот помістить у кастрюлю, залийте рибним бульоном на готуйте до готовності
  • Додайте сіль та перець за смаком
  • Коли картопля готова та стала злегка коричнового кольору від бульону, додайте нарізану сьомгу, кінзу та залиште на 3 хвилини