Перейти до головного змісту

Крем суп з цвітної капусти та норвезької сьомги

Крем суп з цвітної капусти та норвезької сьомги
  • 
4

    4 порції

  • 20 min

Фотограф: Jan Lech

Весняний крем суп з цвітної й брюссельської капусти та норвезької сьомги із запашним чебрецем 

Інгредієнти

-
+

200 г  філе норвезької сьомги
1 шт.  цвітної капусти
400 мл  молока
1 ч. л.  цукор
сир маскарпоне ст. л. 
300 мл  курячого бульйону
300-400 брюссельської капусти  
   свіжого чебрецю
   Сіль та перець
   оливкова олія

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Розділіть цвітну капусту на суцвіття та відваріть у молоці з сіллю та цукром
  • Змішайте капусту у пюре за допомогою блендера (злийте молоко у каструлю та додавайте у пюре при необхідності)
  • Додайте до пюре курячий або овочевий бульйон та сир маскарпоне. Добре перемішайте
  • Почистіть брюссельську капусту від старого листя та обсмажте на оливковій олії до золотистого кольору
  • Поріжте філе норвезької сьомги на тонкі полоски
  • Викладіть пюре в тарілки, зверху полоски сьомги, на сьомгу покладіть смажену брюссельську капусту (за рахунок високої температури тонкі полоски риби дійдуть до готовності)
  • Полийте суп оливковою олією та посипте свіжим чебрецем - страва готова до вживання