Перейти до головного змісту

Крем-суп із кабачків з норвезькою сьомгою

Крем-суп із кабачків з норвезькою сьомгою
  • 
4

    4 порції

  • 20-40 хв

  • трудность

    легко

Фотограф: Synøve Dreyer

Ароматний крем-суп із кабачків з імбиром, каєннським перцем та шматочками норвезької сьомги.

Інгредієнти

-
+

250 г  філе норвезького оселедця
200 мл  вершків
500 мл  води
2   кабачку
2   рибний бульйонний кубик
2 ч. л.  лимонного соку
1   цибулі-шалот
1 ст. л.  вершкового масла
1 ч. л.  свіжого імбиру
   кріп(у)
   кайенский перець
   перець
   сіль

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Цибулю-шалот очистити, нарізати й обсмажити у вершковому маслі.
  • Кабачки очистити, розрізати навпіл і очистити від насіння.
  • Закип’ятити воду й додати подрібнені бульйонні кубики. Витримати на повільному вогні 3—5 хв.
  • Кабачок нарізати часточками, змішати із цибулею, залити рибним бульйоном і варити на повільному вогні.
  • Збити суп блендером до однорідної маси, процідити через сито і довести до кипіння. Додати лимонний сік, імбир, сіль, перець, дрібно порізаний каєннський перець та вершки. Все добре перемішати та кип’ятити ще протягом 3 хв.
  • Розлити суп по тарілках і додати шматочки сьомги. Посипати кропом і подавати із тостами.