Перейти до головного змісту

Маринована норвезька сьомга зі свіжою зеленню та приправою з хріну

Маринована норвезька сьомга зі свіжою зеленню та приправою з хріну
  • 
4

    4 порції

  • 20-40 хв

  • трудність

    середня складність

Фотограф: Tom Haga

Тонкі скибочки сирої норвезької сьомги, замариновані в оливковій олії з лимонним соком, з гарніром із огірка, зелених яблук і зелені.

Інгредієнти

-
+

200 г  філе норвезької сьомги
1   лимон
1 ст. л.  оливкова олія
100 г  сметани
1 ст. л.  тертого хрону
1   огурець
2   яблук
1 пучок(а)  кріп(у)
   Сіль та перець

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Сьомгу нарізати тонкими скибочками.
  • З лимона вичавити сік.
  • Сьомгу замаринувати у суміші соку половинки лимона і оливкової олії за 5 хв. до подачі на стіл.
  • Для приготування крему з хріну змішати сметану, хрін, сік половинки лимона. Посолити і поперчити.
  • Огірок і зелені яблука очистити від шкірки і нарізати шматочками потрібного розміру. Додати свіжий кріп.
  • Викласти зверху нарізаною скибочками сьомги.