Перейти до головного змісту

Маринована норвезька сьомга з морквою

Маринована норвезька сьомга з морквою
  • 
4

    4 порції

  • 20 min

  • трудность

    легко

Фотограф: Tom Haga

Маринована норвезька сьомга, приготована на овочевому відварі з моркви, цибулі-шалот і запашних спецій.

Інгредієнти

-
+

280 г  філе норвезької сьомги
200 мл  хересного оцту
100 мл  води
2 шт.  зіркового анісу
0,5 ч. л.  чорний перець горошком
0,5 ч. л.  насіння гірчиці
1   морква
2   цибулі-шалот
   лавровий лист

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Філе розрізати на 4 шматочки по 70 г кожен.
  • Шматочки попередньо засолити всуху на 5 хв.
  • Моркву почистити і нарізати тонкими скибочками.
  • Цибулю-шалот порізати тонкими скибочками.
  • Укласти всі інгредієнти в каструлю і довести до кипіння.
  • Тимчасово відставити убік, за 1 хв. додати сьомгу, ще за 8—10 хв. риба буде готовою.