Перейти до головного змісту

Маринована норвезька сьомга із бланшованою спаржею під м’ятним соусом

Маринована норвезька сьомга із бланшованою спаржею під м’ятним соусом
  • 
4

    4 порції

  • 20 min

  • трудность

    легко

Фотограф: Tom Haga

Вишукана страву з тонких скибочок норвезької сьомги, замаринованої у бальзамічний оцет, з гарніром зі спаржі та ароматним м’ятним соусом.

Інгредієнти

-
+

400  
8 стебло(ів)  спаржи
   Сіль та перець
15 г  м'яти перцевої
15 г 
150 г  оливкової олії extra virgin
3 ст. л.  бальзамічного оцету
1 ч. л.  соєвого соусу

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Сьомгу нарізати тонкими скибочками (близько 0,5 см завтовшки).
  • Спаржу очистити від грубих волокон і покласти у киплячу воду на 2 хв., потім охолодити у крижаній бані, обсушити на паперовому рушнику і кожне стебло розрізати вздовж надвоє.
  • Для приготування м’ятного соусу листя м’яти змішати з іншими інгредієнтами соусу в кухонному процесорі.
  • Скибочки сьомги замаринувати у 3 ст. л. бальзамічного оцту, посолити і поперчити.