Перейти до головного змісту

Млинці з копченою норвезькою сьомгою та сиром

Млинці з копченою норвезькою сьомгою та сиром
  • 
4

    4 порції

  • 20-40 хв

  • трудность

    легко

Фотограф:

Час Масляної. Приготуйте неймовірно смачні та ніжні млинці з норвезькою сьомгою. 

Інгредієнти

-
+

8 шт.  копченої норвезької сьомги
4 ст. л.  вершкового сиру
4 стебло(ів)  шніт-цибуля(і)

Тісто

1,5 кг  муки
50 мл  сметани
50 мл  молока
100 г  цукру
2 шт.  яйце(я)/яєць

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Збийте яйця, додайте молоко та вершки (або сметана), потім додайте муку й цукор. Дайте тісту постояти 20 хвилин. Потім смажте млинці й та дайте охолонути
  • Змішайте разом вершковий сир (плавлений сир), цибулю та сіль
  • Розподіліть по млинцю шматки сьомги та додайте сирну суміш на кожен шматок сьомги. Заверніть та переріжте навпіл