Перейти до головного змісту

Млинці з оселедцем

Млинці з оселедцем
  • 
4

    4 порції

  • 20 min

  • трудність

    середня складність

Фотограф: Alf Børjesson

Незвичайний рецепт млинців з оселедця із зеленню — чудова альтернатива класичному варіанту приготування російських млинців.

Інгредієнти

-
+

8 шт.  філе слабосоленого норвезького оселедця
100 мл  муки
500 мл  молока
4   яйце(я)/яєць
1 ст. л.  часник(у)
100 г  вершкового масла
   сіль

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Яйця збити з молоком, додати сіль, борошно і подрібнений часник і ретельно перемішати, щоб не залишилося грудочок. Дати тісту постояти при кімнатній температурі 30 хв.
  • Філе оселедця нарізати скибочками. Посолити на смак і обсмажити на вершковому маслі.
  • Викласти оселедець на сковорідку у вигляді зірки, залити тістом і випікати з двох боків, поки млинець не підрум’яниться.
  • Млинці скласти стопкою і посипати зеленню.
  • Страва добре поєднуються зі свіжим салатом.