Перейти до головного змісту

Млинці із сьомгою по-норвезьки

Млинці із сьомгою по-норвезьки
  • 
4

    4 порції

  • 20-40 хв

Фотограф:

Млинці по-норвезьки з ніжним кремом з норвезької сьомги - саме та страва, якою варто частувати гостей на Масляну.

Інгредієнти

-
+

Соус

200 г  філе норвезької сьомги
4 ст. л.  сметани
6 шт.  томатів черри

Тісто

1-2 шт.  яйце(я)/яєць
150 г  молока
500-700 г  муки
2-3 г  цукру
   Сіль та перець

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Змішайте міксером яйце та молоко, поступово додавайте муку, добре перемішайте, додайте сіль, перець, цукор. Тісто повинно бути не солодким та досить густим
  • Розігрійте на сковороді олію, влийте тісто для млинців. Млинці повинні вийти діаметром 8-10 см. Смажте млинці з обох сторін. Остудіть
  • Дрібно поріжте філе норвезької сьомги
  • Збийте міксером або блендером вершки, додайте фарш із сьомги та перемішайте, разом, щоб утворилося ніжне пюре
  • Кілька шматків сьомги поріжте тонкими довгими шматочками для прикраси
  • Помідори Чері розріжте на 4 частини
  • На тарілку покладіть млинці один на один, помістіть на них тонкий цілісний шматок сьомги, по краям прикрасьте томатами, зеленню, свіжим салатом (як підказує ваша фантазія)
  • В окрему тарілку помістіть пюре із сьомги, посоліть, поперчіть, полийте соком лимону (за смаком)