Перейти до головного змісту

Нагетси з норвезької сьомги

Нагетси з норвезької сьомги
  • 
4

    4 порції

  • 20-40 хв

  • трудность

    легко

Фотограф: Norwegian Seafood Council

Золотисті нагетси з шматочків норвезької сьомги в хрусткій паніровці; ідеальні в поєднанні з соусом і картопляним пюре.

Інгредієнти

-
+

500 г  філе норвезької сьомги
3   яйце(я)/яєць
500 г  панірувальних сухарів
500 мл  соняшникової олії
500 г  муки
   Сіль та перець

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Нарізати сьомгу на 20 шматочків одного розміру.
  • Змішати сіль і перець із борошном.
  • Збити яйця з 1 ст. л. води.
  • Кожен шматочок сьомги спочатку обваляти у борошні, потім вмочити у збиті яйця і, нарешті, обваляти у паніровці.
  • Смажити у киплячій олії, поки нагетси не набудуть золотисто-коричневого кольору.
  • Викласти на паперовий рушник, щоб увібралися надлишки олії.
  • Подавати до столу із будь-яким соусом до смаку — тартар, кетчуп тощо.
  • Рекомендований гарнір — картопляне пюре.