Перейти до головного змісту

Норвезька сьомга-гриль з манго, лаймом, перцем чилі і коріандром

Норвезька сьомга-гриль з манго, лаймом, перцем чилі і коріандром
  • 
4

    4 порції

  • 20 min

  • трудность

    легко

Фотограф: Ingvar Eriksson

Свіжа страва із філе норвезької сьомги-гриль у поєднанні з вітамінним салатом зі шматочків манго, листя коріандру і перцю чилі.

Інгредієнти

-
+

800 г  філе свіжої норвезької сьомги зі шкірою
2 ст. л.  оливкової олії
   Сіль та перець

Салат

1 шт.  манго
2 шт.  перцю чилі
1 миска(и)  свіжого коріандру
4 ст. л.  оливкової олії extra virgin
3 ст. л.  лимонного соку
   Сіль та перець

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Обірвати листя зі стебел коріандру. Перемішати всі інгредієнти салату з манго та приправити сіллю і перцем.
  • Шкіру сьомги очистити від луски, промити, філе просушити і нарізати на порційні шматки.
  • Шматки сьомги змастити оливковою олією і обсмажувати на грилі протягом декількох хвилин з кожного боку. Приправити сіллю і перцем.