Перейти до головного змісту

Норвезька сьомга-гриль із фенхелем

Норвезька сьомга-гриль із фенхелем
  • 
4

    4 порції

  • 20 min

  • трудность

    легко

Фотограф: Kim Holthe

Підсмажене філе норвезької сьомги-гриль із салатом з фенхелю, червоної цибулі та часнику зі сметаною.

Інгредієнти

-
+

600 г  філе норвезької сьомги
2 ч. л.  морська сіль
2 цибулина(и)  фенхеля
2 ст. л.  сметани "крем-фреш"
1 ст. л.  часник(у)
1 ст. л.  цибулини цибулі червоного, очищеного
1   салату рукколи
   рослинного масла

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Шкірку риби очистити від луски. Шматки філе посолити і обмазати олією. Смажити на сковороді-гриль шкіркою вниз близько 5 хв. Рибу перевернути і обсмажувати з іншого боку 1—2 хв.
  • Цибулини фенхеля промити і розділити вздовж на дві частини, потім нарізати уздовж тонкими скибочками. Змішати крем-фреш і часник і, не припиняючи мішати, додати фенхель і червону цибулю.
  • Подавати сьомгу щойно підсмаженою, викладаючи на індау та фенхель.