Перейти до головного змісту

Норвезька сьомга з картопляними чіпсами, брюсельською капустою та гірчицею

Норвезька сьомга з картопляними чіпсами, брюсельською капустою та гірчицею
  • 
4

    4 порції

  • 40-60 хв

Фотограф: Henriksen, Øyvind

Смачна сьомга з картопляними чіпсами та брюссельською капустою легка у приготуванні, а головне - чудова й корисна страва.

Інгредієнти

-
+

4 шматок(а)  філе норвезької сьомги
3 шт.  картоплі
0,5 кг брюссельська капуста  
0,25 упаковка(и)  вершкового масла
3 ст. л.  діжонської гірчиці
1 шт.  яблуко
1 шт.  цибулини цибулі ріпчастої, очищеної
100 мл  вершків 30-відсоткової жирності
100 мл  соняшникової олії

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Приготувати брюссельську капусту до напівготовності. Перемістити на сковороду і обсмажити разом з цибулею і яблуком
  • Додати вершки, а потім гірчицю
  • Тушкувати до готовності (всі інгредієнти повинні стати м'якими)
  • Норвезьку сьомгу приправити сіллю і перцем. Смажити з обох сторін протягом 10 хвилин
  • Почистити картоплю, порізати тонкими кружечками, обсмажити, промокнути серветкою, щоб прибрати жир
  • Викласти кружечки картоплі поверх сьомги у формі рибної луски. Зверху полити топленим вершковим маслом, або оливковою олією