Перейти до головного змісту

Норвезька сьомга з солодкою цибулею та бобами

Норвезька сьомга з солодкою цибулею та бобами
  • 
4

    4 порції

  • 20-40 хв

  • трудность

    легко

Фотограф: Aronsen, Marianne

Легка у приготуванні та смачна свіжа норвезька сьомга - це чудова страва для сімейної вечері або дружнього пікніку на дачі.

Інгредієнти

-
+

800 г  свіжої норвезької сьомги
2-3   цибулини цибулі червоного, очищеного
банка смажених бобів  
1-2 гілочка(и)  м'яти перцевої
1-2 ст. л.  оливкова олія
   Сіль та перець

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці

Помістіть сьомгу в жароміцний посуд та змажте оливковою олією, посоліть та поперчіть.

Помістіть в розігріту духовку на 8-10 хвилин.

Почистіть та наріжте кільцями цибулю, підсмажте та посоліть.

Підігрійте боби (боби можна замінити на квасолю) та додайте до них подрібнену м'яту.

Подавати норвезьку сьомгу з цибулею та бобами.