Перейти до головного змісту

Норвезька сьомга з імбирем та вершковим соусом

Норвезька сьомга з імбирем та вершковим соусом
  • 
4

    4 порції

  • 40-60 хв

  • трудность

    легко

  • трудність

    середня складність

Фотограф: Aronsen, Marianne – MediaAdministrators

Смачна та ніжна норвезька сьомга з імбирем та вершковим соусом з білим вином.

Інгредієнти

-
+

800 г  філе норвезької сьомги
1 шт.  свіжого імбиру
2 шт.  цибулі порею
   вершкового масла
   Сіль та перець

Бульйон

100 г  вершкового масла
1 стакан(а)  рибного бульйону
2 ст. л.  білого вина

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Натерти імбир та розкласти зверху на філе сьомги, посолити
  • Нарізати цибулю-порей смужками, викласти у форму для випікання, попередньо змащену вершковим маслом
  • Зверху покласти філе сьомги й помістити в попередньо розігріту духовку
  • Випікайте при температурі 200 Сº протягом 15-20 хвилин
  • Відварити рибний бульйон, додати дві столові ложки білого вина, вершкове масло й варити протягом кількох хвилин, додати приправу за смаком
  • Перед подачею залити філе сьомги бульйон