Перейти до головного змісту

Норвезька сьомга маринована в імбирі з перцем Чилі та лаймом

Норвезька сьомга маринована в імбирі з перцем Чилі та лаймом
  • 
4

    4 порції

  • 20 min

Фотограф: Henriksen, Øyvind - MediaAdministrators

Ніжні шматочки норвезької сьомгии - це чудова закуска нашвидкоруч до аперитиву.

Інгредієнти

-
+

600 г  філе норвезької сьомги
200 г  свіжого імбиру
2 шт.  червоний перець чилі
1 пучок(а)  свіжого коріандру
4 ч. л.  соєвого соусу
2 ст. л.  кунжутного масла
2 шт.  лайму

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Тонко нарізаємо філе сьомги
  • Викладаємо на тарілку
  • Зверху на рибу викладаємо нарізаний соломкою імбир, чилі та листя коріандру
  • Поливаємо соєвим соусом й кунжутним маслом
  • Додаємо вичавлений сік лайма
  • Подаємо охолодженим до аперитиву
  • Можна подавати з кашею, рисом або локшиною