Перейти до головного змісту

Норвезька сьомга на шампурах

Норвезька сьомга на шампурах
  • 
4

    4 порції

  • 20 min

  • трудность

    легко

Фотограф: Studio Frea

Ніжний шашлик із кубиків норвезької сьомги, помідорів чері та скибочок цукіні, доповнений свіжими овочами та листям салату.

Інгредієнти

-
+

800 г  свіжої норвезької сьомги
2 шт.  кабачків цукіні
8 шт.  помідори черрі
2 шт.  солодкого перцю
80 г  маслин
   мікса листя салату
   оливкова олія extra virgin
   петрушка
   Сіль та перець

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Болгарський перець нарізати тонкою соломкою, додати маслини. Салат розкласти на тарілки і приправити олією і соком лимона.
  • Шматки філе норвезької сьомги акуратно нарізати великими кубиками. Цукіні нарізати скибочками, помідори чері розрізати на половинки. На шампури нанизувати по черзі кубики філе сьомги, половинки помідорів і скибочки цукіні. Посолити, поперчити і готувати на розігрітій решітці три хвилини, перевернувши один раз в середині приготування.
  • Подавати на шампурах, виклавши їх на тарілки зверху салату. Перед подачею на стіл посипати дрібно посіченою петрушкою і приправити чорним перцем.