Перейти до головного змісту

Норвезька сьомга у фользі з яблуками та картоплею

Норвезька сьомга у фользі з яблуками та картоплею
  • 
4

    4 порції

  • 20 min

  • трудность

    легко

Фотограф: Ingvar Eriksson

Соковите філе норвезької сьомги, запечене у фользі на грилі з яблуками, картоплею та овочами.

Інгредієнти

-
+

800 г  філе норвезької сьомги
500 г  картоплі
2   яблук
4 шт.  цибулини цибулі червоного, очищеного
8 шт.  редиса
4 ст. л.  оливкової олії
2 ст. л.  свіжовичавленого лимонного соку
   кріп(у)
   Сіль та перець

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Картоплю відварити і нарізати скибочками. Яблука, цибулю та редис нарізати часточками.
  • Усі інгредієнти розділити порівну на 4 листа кулінарної фольги. Скропити оливковою олією, лимонним соком, посолити і поперчити.
  • Кожну порцію загорнути у фольгу і викласти на решітку гриля. Риба у фользі готується близько 10 хвилин, залежно від температури гриля.