Перейти до головного змісту

Норвезький оселедець з водяним кресом

Норвезький оселедець з водяним кресом
  • 
4

    4 порції

  • 20 min

  • трудность

    легко

Фотограф: Tom Haga

Незвичайний салат з норвезького оселедця, яблука, огірка, редиски та зелені, заправлений пряним соусом із додаванням карі.

Інгредієнти

-
+

4 шматок(а)  філе слабосоленого норвезького оселедця
1   зелене яблуко
150 г  редиса
1   огурець
100 г  майонезу
1 ч. л.  каррі
   водяний крес

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Карі додати в майонез, змішати і залишити суміш настоюватися.
  • Оселедець нарізати порційними шматками.
  • Порубати зелень. Цибулю нарізати кільцями. Яблуко і редис порізати тонкими скибочками. Огірок очистити від шкірки нарізати, крес промити.
  • Усі інгредієнти змішати, приправити майонезом з карі, прикрасити свіжим водяним кресом.