Перейти до головного змісту

Норвезький оселедець у гірчиці

Норвезький оселедець у гірчиці
  • 
4

    4 порції

  • 20 min

  • трудность

    легко

Фотограф: Tom Haga

Холодна страва для любителів гострих відчуттів: філе норвезького оселедця в соусі з вершків і декількох видів гірчиці.

Інгредієнти

-
+

8 шматок(а)  філе норвезького оселедця
100 мл  майонезу
2 ст. л.  діжонської гірчиці
1 ст. л.  грубої гірчиці
1 ст. л.  цукор
3 ст. л.  кропу
100 мл  вершків
   4% оцет

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Змішати гірчицю з майонезом, додати кріп.
  • Збити вершки і обережно влити в гірчичний соус, приправити оцтом.
  • Додати оселедця.