Перейти до головного змісту

Норвезький оселедець у томаті

Норвезький оселедець у томаті
  • 
4

    4 порції

  • 20-40 хв

  • трудность

    легко

Фотограф: Tom Haga

Пікантна страва зі шматочків норвезького оселедця, приготованих у маринаді з томатного пюре з лимоном та оцтом.

Інгредієнти

-
+

8 шматок(а)  філе норвезького оселедця
70 г  томатного пюре
50 мл  оливкової олії
50 г  цукру
50 г  свіжовичавленого лимонного соку
1 шт.  цибулини цибулі червоного, очищеного
100 мл  7% оцет
100 мл  води
1 пучок(а)  кріп(у)
   чорний перець горошком
   лавровий лист

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Томатне пюре обсмажити в рослинній олії, щоб прибрати сирий присмак, потім перемішати із цукром.
  • Дати охолонути, додати лимонний сік, воду та оцет.
  • Цибулю порізати кільцями і укласти в скляну банку шарами, чергуючи оселедець, зелень, спеції та соус.