Перейти до головного змісту

Овочевий салат із сьомгою

Овочевий салат із сьомгою
  • 
4

    4 порції

  • 20-40 хв

  • трудность

    легко

Фотограф: Synøve Dreyer

Вітамінний мікс зі скибочок норвезької сьомги, картоплі, селери і болгарського перцю, заправлений гірчичним соусом із карі.

Інгредієнти

-
+

500 г  філе норвезької сьомги
8 шт.  молодої картоплі
6-8 шт.  томатів черри
2 стебло(ів)  селери
1   жовтий болгарський перець
   салат

Заправка

3-4 ст. л.  оливкової олії
2 ст. л.  лимонного соку
2 ч. л.  гірчиці
0,5 ч. л.  каррі
   перець
   сіль

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Нарізати сьомгу невеликими кубиками і відварити у злегка підсоленій воді протягом 3 хв.
  • Картоплю відварити, почистити і розрізати навпіл.
  • Селеру, перець і томати нарізати дольками.
  • Додати листя салату, сьомгу і перемішати.
  • Для заправки змішати всі інгредієнти разом до однорідної маси.
  • Салат заправити соусом або подати соус окремо в соусниці.