Перейти до головного змісту

Омлет із копченим оселедцем

Омлет із копченим оселедцем
  • 
4

    4 порції

  • 20-40 хв

  • трудность

    легко

Фотограф: Espen Grønli

Омлет, запечений в духовці із шматочками норвезького оселедця, помідорами і подрібненим кропом — ще один варіант незвичайного сніданку.

Інгредієнти

-
+

4 шматок(а)  копченого оселедця
4   помідору(ів)
4   яйце(я)/яєць
100 мл  молока
 пучок(а)  кріп(у)
   сіль

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Розігрійте духовку до 180 °С.
  • Філе оселедця очистіть від шкірки і кісток і покладіть у змащену олією форму.
  • Кріп дрібно порізати.
  • Помідори порізати дольками і покласти на філе оселедця, зверху посипати кропом.
  • Яйця збити з молоком, посолити і отриманою сумішшю залити оселедця.
  • Омлет випікати в духовці 20 хв. при температурі 180 °С.
  • Омлет подавати гарячим з хлібом і маслом.