Перейти до головного змісту

Оселедець маринований у портвейні

Оселедець маринований у портвейні
  • 
4

    4 порції

  • Більше 50 хв

Фотограф: Aronsen, Marianne - MediaAdministrators

Смачна та яскрава страва з незвичайним смаком. Рекомендуємо готувати оселедець за 1-2 дні перед  подачею на стіл, аби він зміг добре замаринуватися в розсолі з портвейну

Інгредієнти

-
+

2 шт.  солоне філе оселедця
1-2 шт.  цибулі ріпчастої, очищеної
0,5 шт.  болгарський перець
0,5 шт.  червоної цибулі
0,5 ч. л.  чорний перець горошком
1-2 шт.  лавровий лист

Маринад

200 мл  7% оцет
200 мл  цукру
200 мл  води
1 стакан(а)  портвейн

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Попробуйте філе оселедця на смак, якщо він досить солоний, вимочіть його у воді протягом кількох годин
  • Змішайте інгредієнти для розсолу, мішайте до тих пір доки не розчиниться цукор
  • Поріжте філе оселедця по діагоналі на тонкі шматки
  • Тонко наріжте зелену цибулю, ріпчасту цибулю поріжте півкільцями
  • Поріжте солодкий перець півкільцями
  • Викладіть оселедець в скляну ємність
  • Розшаруйте овочі і спеції в склянці
  • Залийте розсолом
  • Покладіть оселедець в холодильник на один-два дні
  • Чудово смакує з хлібом з не просіяного борошна