Перейти до головного змісту

Оселедець із соусом сальса

Оселедець із соусом сальса
  • 
4

    4 порції

  • 20 min

  • трудность

    легко

Фотограф: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen

Легка закуска із норвезького оселедця, витриманого в молоці, із соусом з тертого яблука, сметани та прянощів.

Інгредієнти

-
+

500 г  філе норвезького оселедця
50 г  в'ялених томатів в маслі
5   томата(ів)
4 зубчик(а)  чесноку
2   лайму
2 ст. л.  оливкової олії
1 пучок(а)  зеленої цибулі
0,5   цибулини цибулі ріпчастої, очищеної
0,5   цибулини цибулі червоного, очищеного
100 г  сметани
   червоний перець чилі
   халапеньо
   паприка
   свіжий коріандр
   перець
   сіль

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Помідори надрізати навхрест, опустити в окріп, обдати холодною водою.
  • Обережно зняти шкірку, видалити насіння й нарізати дрібними кубиками.
  • Решту продукти також дрібно посікти.
  • Усі овочі змішати разом з олією та соком лайма.
  • Посолити і поперчити.
  • Шматочки оселедця укласти на блюдо.
  • Поруч викласти соус сальса і сметану.