Перейти до головного змісту

Панцанелла з норвезького оселедця

Панцанелла з норвезького оселедця
  • 
4

    4 порції

  • 20 min

  • трудность

    легко

Фотограф: Tom Haga

Салат зі шматочків обсмаженого норвезького оселедця, білого хліба та овочів із зеленню.

Інгредієнти

-
+

4 шматок(а)  філе норвезького оселедця
1 ст. л.  соняшникової олії
1 ст. л.  часник(у)

Салат

1 банка(и)  томата(ів)
1 шт.  жовтого солодкого перцю
0,3 зубчик  часник(у)
1 шт.  цибулини цибулі червоного, очищеного
20 шт.  маслин
4 шматок(а)  білого хліба
1 ч. л.  оливкова олія extra virgin
   свіжий базилік

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Розігріти сковороду. Додати соняшникову олію та обсмажити шматочки оселедця. Додати часник і обсмажувати одну хвилину.
  • Томати розділити на 3 частини. Перець порізати на шматочки розміром 1 × 1 см. Цибулю та часник дрібно посікти. З маслин видалити кісточки. Хліб нарізати на шматочки розміром 1,5 × 1,5 см. Листя базиліка порвати.
  • Змішати інгредієнти для салату.
  • Салат викласти у миску, додати оселедця та скропити оливковою олією extra virgin, посолити.