Перейти до головного змісту

Паста із сьомгою

Паста із сьомгою
  • 
4

    4 порції

  • 20-40 хв

  • трудність

    середня складність

Фотограф: Astrid Hals

Паста із сьомгою — це завжди безпрограшний варіант, а в поєднанні з вершково-сирним соусом страва набуває неймовірно ніжного смаку.

Інгредієнти

-
+

500-600 г  філе норвезької сьомги
300 мл  вершків
200 мл  сиру пармезан
   сіль
   паста
   часник(у)
   кріп(у)
   базилік(а)

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Сьомгу нарізати кубиками 2 × 2 см і приправити сіллю.
  • У каструлю з низькими краями (або широку сковорідку) налити вершки, нагріти до кипіння і змішати з тертим пармезаном до зникнення грудочок.
  • Додати шматочки сьомги, закрити каструлю кришкою і потримати на вогні ще 3 хв. Риба готова.
  • Відварити пасту, дотримуючись інструкції на упаковці. Злити воду.
  • Змішати пасту з соусом із сьомгою.
  • Перед подачею на стіл декорувати свіжою гілочкою базиліка або кропу.

Порада: для пікантнішого смаку замість пармезану можна використовувати сир Gorgonzola / Dor BLue або додати 2 ч. л. соусу песто.