Перейти до головного змісту

Пряний шашличок з норвезької сьомги

Пряний шашличок з норвезької сьомги
  • 
4

    4 порції

  • 20-40 хв

  • трудность

    легко

Фотограф: Jan Lech

Шашлик на грилі з норвезької сьомги з червоним перцем, цибулею та грибами, смачний та швидкий спосіб зібрати всю родину разом на обіднім столом.

Інгредієнти

-
+

280 г  філе норвезької сьомги
1 шт.  перець
1 шт.  цибулини цибулі ріпчастої, очищеної
9 шт.  маринованих грибів
   соняшникової олії
   Сіль та перець

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Промийте філе сьомги та легко просушіть його паперовим полотенцем
  • Помийте перець та гриби
  • Почистіть цибулю
  • Поріжте філе сьомги та перець кубиками товщиною близько 5 см
  • Розріжте гриби на дві частини
  • Поріжте цибулю кільцями
  • Полийте сьомгу та овочі олією, приправте сіллю та чорним перцем за смаком
  • Нанизайте сьомгу та овочі на дерев'яні шампура по черзі та викладіть на гриль (можна смажити овочі та сьомгу у лотку на грилі, або вдома на сковорідці)
  • Смажте овочі та сьомгу по кілька хвилин з кожного боку до готовності 
  • Після того, як страва готова, викладіть її на тарілку, приправте соком лимона та зеленню