Перейти до головного змісту

Піца з копченою норвезькою сьомгою, моцарелою і сметаною

Піца з копченою норвезькою сьомгою, моцарелою і сметаною
  • 
4

    4 порції

  • 20-40 хв

  • трудность

    легко

Фотограф: Norwegian Seafood Council

Смачна піца зі скибочками копченої норвезької сьомги, сметаною і листям руколи на шарі з теплого сиру.

Інгредієнти

-
+

6 скибочка(и)  копченої норвезької сьомги
20 шматок(а)  сир моцарелла
200 мл  сметани
300 мл 
   листя свіжого салату
   тісто для піци

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Розігріти духовку до 250 °С.
  • На основу піци викласти соус і сир.
  • Поставити в духовку на 15—20 хв.
  • Вийняти піцу, викласти зверху скибочки сьомги.
  • Прикрасити листям руколи і сметаною.