Перейти до головного змісту

Рибні палички із сьомги з капустяним салатом

Рибні палички із сьомги з капустяним салатом
  • 
4

    4 порції

  • 20 min

  • трудність

    середня складність

Фотограф: Synøve Dreyer

Рибні палички з норвезької сьомги, обсмажені в сирно-кунжутній паніровці, із салатом із кочанової капусти під кисло-солодким сметанним соусом.

Інгредієнти

-
+

500 г  філе норвезької сьомги
100 г  кунжуту
3 ст. л.  муки
100 г  сиру
1   яйце(я)/яєць
1 ст. л.  води
   оливкова олія
   перець
   сіль

Салат

500 г  капусти
200 мл  сметани
1 ст. л.  лимонного соку
   цукор
   кайенский перець
   сіль

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Філе сьомги нарізати скибочками завдовжки 10 см і товщиною 2—3 см.
  • В окремій мисці змішати борошно, сіль і перець.
  • Окремо збити яйце з водою.
  • Сир натерти і змішати разом із насінням кунжуту.
  • Рибні палички обваляти в борошні, потім в яйці і після цього в кунжуті із сиром.
  • У сковороді розігріти олію та обсмажити палички з двох боків до золотистої скоринки загалом близько 4 хв.
  • Рибні палички подавати до столу гарячими.

Капустяний салат

  • Капусту нашаткувати.
  • Змішати всі інгредієнти для заправки у мисці і перемішати.
  • Полити заправкою капусту.