Перейти до головного змісту

Салат зі слабосолоним норвезьким оселедцем і руколою

Салат зі слабосолоним норвезьким оселедцем і руколою
  • 
4

    4 порції

  • 20 min

  • трудність

    середня складність

Фотограф: Kirill Galitskiy

Ніжний салат зі шматочками норвезького оселедця, соняшниковим насінням та сухариками, заправлений сметанним соусом з лимонним соком і зеленню.

Інгредієнти

-
+

120 г  філе слабосоленого норвезького оселедця
2 ст. л.  сметани
5 г  свіжовичавленого лимонного соку
4 гілочка(и)  зеленої цибулі
35 г  салату рукколи
10 г  соняшникової олії
20 г  чорного хліба
5 г  насіння соняшника

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Філе оселедця промити водою та посипати цукром.
  • У блендері змішати сметану, лимонний сік, зелену цибулю і соняшникову олію.
  • З бородинського хліба зробити сухарики або використовувати готові.
  • Подавати оселедець на тарілках із салатом рукола, побризкати соняшниковою олією, полити філе сметанним соусом і посипати все щойно обсмаженим соняшниковим насінням, сухариками з бородинського хліба та кільцями червоної цибулі.