Перейти до головного змісту

Салат з копченої норвезької сьомги із броколі та цвітної капусти

Салат з копченої норвезької сьомги із броколі та цвітної капусти
  • 
4

    4 порції

  • 20-40 хв

Фотограф: Aronsen, Marianne

Інгредієнти

-
+

100 г  копченої норвезької сьомги
200 г  цвітної капусти
1 шт.  цибулі порею
1/2 ст. л.  кедрові горіхи
1 ст. л.  оливкова олія
1/2 ч. л.  4% оцет
   перець
   Сіль та перець

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Поріжте копчену норвезьку сьомгу соломкою.
  • Розділіть цвітну капусту та броколі й обробіть окропом.
  • Приготування соусу
  • Наріжте тоненькою соломкою цибулю-порій, додайте кедрових горіхів, оливкової олії, оцет, сіль та перець.
  • Покладіть овочі в миску та залийте соусом. Розкладіть скибочки копченого норвезького лосося зверху.
  • Салат можна комбінувати з різними овочами.