Перейти до головного змісту

Салат з маринованої норвезької сьомги в цитрусовому маринаді

Салат з маринованої норвезької сьомги в цитрусовому маринаді
  • 
4

    4 порції

  • Більше 50 хв

Фотограф: Jan Lech

Ніжний салат з маринованою норвезькою сьомгою в цитрусах, оливками та хрусткими хлібними паличками гріссіні.

Інгредієнти

-
+

400 г  філе норвезької сьомги
2 пачки салату мікс  
1 шт.  червоної цибулі
1/3 пучок(а)  редис(а)
40 г  каперсів
2 ст. л.  зеленого солодкого перцю
80 г  оливок
1 шт.  лайм
1 шт.  апельсин(а)
80 мл  білого вина
50 мл  оливкової олії
1/4 пучок(а)  свіжого коріандру
Палички Гріссіні  
Сіль та перець  

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Тонко нарізати сьомгу (як на карпаччо)
  • Порізати цибулю півмісяцем, перемішати з  каперсами, оливками та зеленим перцем, полити оливковою олією, посипати рубленим коріандром, додати біле вино та сік лайма
  • Почистити та порізати апельсин. Додати в соус, приправити сіллю та чорним перцем
  • Викласти сьомгу в маринад, покласти у холодильник на 4 години
  • Перемішати листя салату з тонко нарізаним редисом та оливками. Викласти на тарілку
  • Дістати сьомгу з маринаду та викласти поверх салату, полити маринадом
  • Подавати салат з хлібними паличками (гріссіні)