Перейти до головного змісту

Севіче з норвезької сьомги з коріандром і манго

Севіче з норвезької сьомги з коріандром і манго
  • 
4

    4 порції

  • 20-40 хв

  • трудность

    легко

Фотограф: Kirill Galitskiy

Екзотична страва з ніжнішої норвезької сьомги, замаринованої в лимонному соку з коріандром, манго, свіжим огірком та червоним перцем чилі.

Інгредієнти

-
+

100 г  філе норвезького оселедця
1 ст. л.  оцту для суші
1 ч. л.  цукор
1 зубчик  часник(у)
0,3   перець чилі
50 г  зелених яблук
50 г  огірка(ів)
20 г  цибулини цибулі червоного, очищеного
10 г  свіжого імбиру
0,5 ч. л.  соєвого соусу
1 ч. л.  рослинного масла
10 г  кінзи
50 г  бурякових листя
0,5   лимон

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Cьомгу нарізати кубиками розміром 0,5 × 0,5 см.
  • Манго й огірок очистити від шкірки і нарізати кубиками.
  • Цибулину нарізати кубиками.
  • Перець чилі і коріандр дрібно посікти.
  • Усі інгредієнти змішати і приправити для аромату соком двох лаймів та 1 ч. л. солі.