Перейти до головного змісту

Сендвіч з омлетом із норвезького оселедця

Сендвіч з омлетом із норвезького оселедця
  • 
4

    4 порції

  • 20 min

  • трудность

    легко

Фотограф: Kirill Galitskiy

Гаряча закуска з обсмаженого в яйці філе норвезької оселедця, що прикрашає собою шматочки хрусткого хліба.

Інгредієнти

-
+

50 г  філе слабосоленого норвезького оселедця
3   яйце(я)/яєць
10 г  горілки
20 г  вершкового масла
5 г  кропу
5 г  цукру
1 ст. л.  оцту для суші
   вершковий сир
   багет
   листя свіжого салату
   кайенский перець

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Змішати в мисці яйця з горілкою і перцем.
  • Оселедець нарізати тонкими скибочками і замаринувати у суміші оцту і цукру.
  • Розтопити в сковороді вершкове масло і смажити на ній яйця до застигання. Потім викласти на середину омлету скибочки оселедця, змастити їх сиром, посипати кропом та загорнути краї омлету, зробивши щось на кшталт конверта.
  • Вимкнути вогонь, потримати омлет на сковороді півхвилини.
  • На обсмажені шматочки хліба викласти салатні листя і омлет, посипати посіченим кропом.