Перейти до головного змісту

Сендвіч із норвезьким оселедцем

Сендвіч із норвезьким оселедцем
  • 
4

    4 порції

  • 20 min

Фотограф: No name

Інгредієнти

-
+

1 шт.  оселедця
100 г  сметани
   листя свіжого салату
4   корнішона
1/4   солодкого перцю
20 мл  винного оцету
70 мл  оливкової олії
   петрушка

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Норвезького оселедця розібрати на філе і нарізати скибочками.
  • Чорний хліб змастити сметаною, покласти на нього салатні листя, скибочки оселедця і корнішонів.
  • Побризкати сумішшю оцту і оливкової олії.
  • Прикрасити сендвічі довгою соломкою із солодкого перцю, посипати нарізаною зеленою цибулею і петрушкою.