Перейти до головного змісту

Смажена сьомга на грилі з фенхелем, козячим сиром і сушеними оливками

Смажена сьомга на грилі з фенхелем, козячим сиром і сушеними оливками
  • 
4

    4 порції

  • 20-40 хв

  • трудність

    середня складність

Фотограф: Fabian Bjørnstjerna

Скибочки норвезької сьомги, обсмажені на грилі у паніровці з насіння фенхелю, у поєднанні з кульками із козячого сиру та подрібненими оливками.

Інгредієнти

-
+

600 г  філе норвезької сьомги
2 ст. л.  насіння кропу
1 ст. л.  солі грубого помелу
300 г  козячого сиру
50 мл  сметани
10 шт.  маслин
   оливкова олія
   перець

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Перш ніж готувати рибу на грилі, заморозьте її на два дні, а потім, розморозивши, швидко обсмажте на грилі.
  • Насіння кропу обсмажити на сухій сковороді до коричневого кольору. Змішати з сіллю і потовкти у ступці до порошкового стану.
  • Сьомгу наріжте шматочками і обваляйте у суміші насіння з сіллю.
  • Решітку гриля змастити олією та обсмажити рибу на сильному вогні по 20—30 с з кожного боку.
  • Козячий сир розтерти в мисці й змішати його зі сметаною. Приправити чорним перцем.
  • Оливки покласти на тарілку, накрити серветкою і висушити в мікрохвильовій печі. Висушені маслини подрібнити в крихту.
  • Подавати сьомгу з кулькою сиру, прикрасивши страву крихтами сухих оливок.