Перейти до головного змісту

Суп із сьомги та овочів

Суп із сьомги та овочів
  • 
4

    4 порції

  • 20-40 хв

  • трудність

    середня складність

Фотограф: Astrid Hals

Апетитний рибний суп із сьомги з насиченим ароматом карі.

Інгредієнти

-
+

400 г  філе норвезької сьомги
500 г  картоплі
2   моркви
2 ст. л.  каррі
1 цибулина(и)  цибулі ріпчастої, очищеної
1 л  води
1   рибний бульйонний кубик
250 г  брюквы
   стебло цибулі-порею
   соняшникової олії
   перець
   сіль

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Картоплю, моркву та брукву нарізати кубиками.
  • Ріпчасту цибулю та цибулю-порей нарізати соломкою.
  • Філе сьомги нарізати кубиками та приправити трохи карі й сіллю.
  • Закип’ятити воду, додати бульйонний кубик і варити 3 хв. на середньому вогні.
  • Ріпчасту цибулю обсмажити в олії і змішати з рештою порошком карі.
  • Додати картоплю, моркву та брукву.
  • Овочі обсмажити трохи і додати до рибного бульйону.
  • Варити, аж поки овочі не стануть м’якими.
  • Додати цибулю-порей і сьомгу. Рибі достатньо поваритися кілька хвилин, після чього суп готовий.
  • Посолити і поперчити на смак.