Перейти до головного змісту

Сьомга-гриль з лаймом та зеленню

Сьомга-гриль з лаймом та зеленню
  • 
4

    4 порції

  • 20-40 хв

  • трудность

    легко

Фотограф: Ingvar Eriksson

Норвезька сьомга, запечена на грилі із часточками лайма та сумішшю з подрібнених петрушки, базиліка та естрагону.

Інгредієнти

-
+

700 г  філе норвезької сьомги
1   лайм
1 ч. л.  петрушка
1 ч. л.  свіжий базилік
1 ч. л.  естрагона
2 ст. л.  оливкової олії
   Сіль та перець

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Лайм нарізати тонкими скибочками.
  • Зробити неглибокі надрізи на філе сьомги навскоси з обох боків і вставити у них скибочки лимона. Посипати рибу подрібненою зеленню, збризнути олією і посолити-поперчити на смак.
  • Рибу готувати на помірному вогні на краю решітки гриля протягом 15—20 хвилин.