Перейти до головного змісту

Сьомга-гриль на шпажках із гремолатою

Сьомга-гриль на шпажках із гремолатою
  • 
4

    4 порції

  • 20 min

  • трудность

    легко

Фотограф: Ingvar Eriksson

Легкий шашлик зі шматочків норвезької сьомги, посипаних часниковою сумішшю із подрібненою петрушкою і лимонною цедрою.

Інгредієнти

-
+

700 г  філе норвезької сьомги
2 ст. л.  ріпакової олії
1 пучок(а)  петрушка
1 зубчик  часник(у)
1   лимон
   Сіль та перець

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Філе нарізати великими шматками, змастити олією і нанизати на шпажки.
  • Посолити, поперчити і готувати на грилі 3—4 хвилини.
  • Петрушку, часник і лимонну цедру подрібнити та змішати разом.
  • Посипати отриманою приправою сьомгу.

Порада: шпажки попередньо вимочіть у воді хвилин 40—50, щоб вони не обгоріли на грилі.